EuroMACC

Kommunikáció - és ami mögötte van...

Professzionális OSS/BSS megoldások mobil, MVNE/MVNO és vezetékes távközlési szolgáltatóknak

az Ön vállalatának is lehet

MVNO szolgáltatása!

responsive
 

A EuroMACC Kft. tagja a "CAREVOL" egészségügyi távmonitoring eszközt fejlesztő konzorciumnak

A EuroMACC Kft. is tagja annak a konzorciumnak, mely GINOP-2.1.1-15 - K+F+I támogatást kapott „CAREVOL – Állandó viselésre alkalmas egészségügyi célú mobil táv-monitoring eszköz, valamint neurális öntanuló algoritmusokon alapuló vészhelyzet felismerő és egészségügyi kockázatelemző szoftver kifejlesztése” témában.

A projekt célja egy olyan, karóra méretű eszköz létrehozása, mely öt érzékelővel, az emberi test hét különböző életfunkciós paraméterét képes mérni és azokat folyamatosan rögzíteni. A mérési adatokat az eszköz egy biztonságos szerverre továbbítja, ahol azokat számítógépes programok elemzik folyamatosan. Az adatokat mesterséges intelligencia elemzi, mely  képes riasztani egy esetleges várható veszélyhelyzet kialakulása előtt:

·         Vérnyomás: A pulzusingadozásból (HRV) és az EKG adatokból számított vérnyomás alapvetően fontos paraméter az agyvérzés vagy stroke (agyi érkatasztrófa) megelőzéséhez.

·         EKG: Az elektrokardiográfia (EKG) megmutatja a szív állapotát, és jelzi a gyakori szívbetegségek – például a szívritmuszavar és a szívroham – fokozatos kialakulását.

·         Pulzusingadozás: A pulzusingadozás (HRV) mérése elengedhetetlen a keringési rendszer ellenőrzéséhez, és képes kimutatni a sokkot, a kiszáradást vagy hasonló állapotokat még azt megelőzően, hogy jelentkeznének a tünetek.

·         Véroxigénszint: A véroxigénszint változása képes előre jelezni a légzés, a tüdő és a keringés állapotát, így korán fel tudja hívni a figyelmet egy közelgő tüdőgyulladásra vagy akár súlyos oxigénhiányra.

·         Bőrhőmérséklet: A bakteriális és vírusos fertőzések, többek között az influenza korai kimutatásának legfontosabb eszköze.

·         Galvanikus bőrreakció: A vegetatív idegrendszer aktivitásának mérésére szolgál. Kimutatja a stresszreakciókat, így hasznos a szorongás vagy az epilepszia előre jelzésében, kezelésében.

 

Kapcsolat

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük írjon nekünk. Készségesen válaszolunk kérdéseire.

Email-cím
Tárgy
Üzenet