EuroMACC

Kommunikáció - és ami mögötte van...

Professzionális OSS/BSS megoldások mobil, MVNE/MVNO és vezetékes távközlési szolgáltatóknak

az Ön vállalatának is lehet

MVNO szolgáltatása!

responsive
 
demo

A Hofer áruházlánc mobilszolgáltatást indított HOT néven, a EuroMACC Kft. Babilon platformja segítségével

Bécs. A Hofer nyilvánosságra hozta új mobilszolgáltatásainak árait karácsony előtt. Ami biztos: a diszkont árak alaposan felrázzák majd az osztrák piacot. A Hofer áruházlánc szerződése a Yesss-szel (korábban Orange, ma Telekom Austria / A1) lejárt és az új szolgáltatást már saját márkanév alatt vezette be január 2-án "HoT Hofer Telekom" néven. Már az első napon több mint 20 000 SIM aktiválás történt.

Az ügyfelek szerződés kötése nélkül is telefonálhatnak 3.9 cent per perc díjon. Az SMS szintén 3.9 cent. Mobil adatkommunikáció esetén a Hofer 0.9 centet kér megabyte-onként. Ez az ajánlat különösen a nem rendszeres felhasználóknak lehet igen kedvező, továbbá azoknak, akik tabletjükön vagy okostelefonjukon viszonylag alacsony adatmennyiséget forgalmaznak. A hofer a versenytársakkal ellentétben semmilyen további szolgáltatási költséget, pl. aktiválási díjat nem terhel az előfizetőkre. A szolgáltatás külföldön is igénybe vehető, természetesen magasabb árakon.

A HoT új prefix-et, a 0677-et adja ügyfeleinek. Ha az előfizető nem szeretné lecserélni meglévő hívószámát, akkor behordozhatja a szolgáltatóhoz. 

A költségek ellenőrzése céljából az előfizetők limiteket állíthatnak be a szolgáltató webes felületén. Amennyiben a beállított limit 80%-át elérte a forgalom, az ügyfél egy SMS értesítést kap. Amennyiben a 100% felhasználásra kerül, a szolgáltatást a HoT korlátozza, de a fel nem használt egységek továbbra is rendelkezésre állnak.

Kapcsolat

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük írjon nekünk. Készségesen válaszolunk kérdéseire.

Email-cím
Tárgy
Üzenet