EuroMACC

Kommunikáció - és ami mögötte van...

Professzionális OSS/BSS megoldások mobil, MVNE/MVNO és vezetékes távközlési szolgáltatóknak

az Ön vállalatának is lehet

MVNO szolgáltatása!

responsive
 
demo

Az S2A megoldással az ügynökök mobil eszközeikkel a helyszínen rendelkezésre álló szolgáltatásokra szerződhetnek azonnal

A EuroMACC's új S2A (Sales to Activation) megoldása egységes platformot biztosít a különböző értékesítési csatornák számára. A call center alapú értékesítésen túlmenően a door-to-door ügynökök napi munkáját is támogatja tablet, okostelefon és webes felület bevonásával, lehetővé téve a cross-sales és up-sales tevékenységet is. Az egyik legnagyobb telco ügyfelünk is bevezette az S2A megoldást, hogy kibővítse online értékesítési csatornáit a lakossági és üzleti előfizetők vonatkozásában. Eredményként egy modern, ergonómikus web-shop vált elérhetővé az üzleti partnerek és az értékesítők számára.

Az új, online sales eszköz a lefedettségi adatokat a háttérrendszerből nyeri, így az adott területen elérhető legjobb szolgáltatás ajánlható ki az ügyfélnek a termékkatalógusból.

Az S2A jelentősen lerövidíti a 'sales to activation' időt, az új értékesítések 80%-ánál real-time szolgáltatás aktíválást biztosít.

Kapcsolat

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük írjon nekünk. Készségesen válaszolunk kérdéseire.

Email-cím
Tárgy
Üzenet