EuroMACC

Kommunikáció - és ami mögötte van...

Professzionális OSS/BSS megoldások mobil, MVNE/MVNO és vezetékes távközlési szolgáltatóknak

az Ön vállalatának is lehet

MVNO szolgáltatása!

responsive
 

Az MVM NET a EuroMACC Babilon rendszerét választotta az LTE 450 MHz-es  szolgálta- tásainak kezeléséhez és a számlázásához

A EuroMACC Babilon450 rendszerét választotta ki nyertesként az MVM NET Zrt. az LTE 450 MHz-es infrastruktúráján működő saját, illetve külső partnerek továbbadott telekommunikációs szolgáltatásainak kezeléséhez, aktiválásához, a forgalmi adatok feldolgozásához és a számlázásához „Egységes számlázó, ügyfélkezelési (CRM) és riporting rendszer (BSS) kialakítása” tárgyú két szakaszos, meghívásos versenyeztetési eljárásának eredményeként.

A beszerzés célja: az ügyfélszegmensekre szabott ügyfélkezelési operatív tevékenységek, az értékesítés hatékonyságnövelése megfelelő informatikai támogató és riporting rendszer kiépítésével, valamint az MVM NET Zrt. számlázási képességének növelése (a jelenleginél lényegesen bonyolultabb és nagyobb mennyiségű számla felhasználás alapú díj kalkulációjának, automatikus számla melléklet előállításának integrált, automatizált megoldása, ezen belül kiemelt jelentőségű az LTE 450 MHz mobil szolgáltatás számlázására történő felkészülés.

A rendszer szállítására és bevezetésére a szerződés aláírásra került, az implementáció megkezdődött.

Kapcsolat

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük írjon nekünk. Készségesen válaszolunk kérdéseire.

Email-cím
Tárgy
Üzenet