Legújabb innovációnk bemutatása – Hyper-X Collect Brunch!

Nagy öröm volt számunkra, hogy ilyen sokan ellátogattak rendkívüli eseményünkre, ahol bemutatásra került legújabb innovációnk a Hyper-X Collect Követeléskezelő rendszer.

Elsőként az általunk készített kutatásból tartott prezentációt Szabó László, a EuroMACC kereskedelmi igazgatója. László az előadása során rávilágított arra, hogy a magyar cégek számára folyamatos problémát jelent a lejárt követelések behajtása. A kutatásban résztvevő cégek közel 70%-ának van jelenleg is lejárt követelése, és ezek 20%-ának fennakadásokat okoz a cashflow-ban.

Az általunk készített felmérés részletesebben a következő eredményeket mutatta:

  • A cégek 70%-ánál vannak lejárt követelések. 20%-uknál okoz gondot a nagy összeg.
  • A lejárt kintlévőségek átlagos összege meghaladja a 10 MFt-ot a cégek több, mint felénél.
  • 38%-nál 30 napnál több idő alatt térülnek a lejárt számlák.
  • A cégek 57%-a manuális módszerekkel kezeli a behajtást! A fennmaradók közel harmada elégedetlen a használt szoftverrel.

A témához kapcsolódóan a rendezvényen előadott dr. Dombi Gergely, a NAV Fizetésképtelenségi és Végrehajtási Főosztályvezetője, Nagy Konrád, az NHKV közszolgáltatási díj számlázási és informatikai igazgatója és Zakor Tímea, a Waberer’s International Credit Managere is.

Itt is köszönjük, hogy előadásukkal emelték az esemény hangulatát és felhívták a figyelmet a követeléskezelés fontosságára.

A vendégelőadásokat követően Kiss Ádám, a EuroMACC Product Ownere részletesen beszélt a Hyper-X Collect Követeléskezelő rendszer működéséről, egyszerű használatáról és integrálhatóságáról más rendszerekbe. Ádám prezentációját követően, Szabó László kitért az innováció piaci elérhetőségére, és arra hogy  mennyire megkönnyíti a cégek mindennapjait forradalmian új felépítésével és egyszerű kezelhetőségével.

További információk a Hyper-X Collect Követeléskezelő rendszerünkről itt olvasható!

Az eseményről készült fotók:

2022.10.12.

Sales kollégáink

További információt szeretne megtudni szolgáltatásainkról vagy termékeinkről? Sales kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Keresse őket az alábbi elérhetőség bármelyikén.

sales_image

Antal Norbert

Sales Manager

Lépj velünk kapcsolatba

EuroMACC Kft.

Telefon:

+36 1 88 99 100

E-mail:

sales@euromacc.hu

Cím:

1037 Budapest, Montevideo u. 3/B

    Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.

    top