Megérkezett a robotkutya

A „robot” szó hallatán legtöbbünknek a tudományos-fantasztikus filmek humanoid androidjai, vagy az autógyárakban használt ipari robotok jutnak eszébe. Az elmúlt évtizedben a mesterséges intelligencia rohamléptű fejlődése okán már elérhetővé vált ez a technológia a mindennapjainkban is, gondoljunk csak a robotporszívókra, önvezető autókra, stb.

Cégünk tavaly év végén vásárolt egy Unitree Go2 robotkutyát, melyet Mc Vau-nak neveztünk el. Elsődleges célunk egy olyan technológia bevezetése volt a hétköznapjainkba, ami még egyedi, érdekes, ritka és ezáltal inspirálja a kollégákat. Fenntartja a szakmai érdeklődést, megelőzi a szakembereink kiégését. Mivel technológiai cég vagyunk, a csapat hamar megszerette és új kihívásként tekint rá, mint egy programozható eszközre, ami már fejlett intelligenciával rendelkezik.

Napjainkban a jó szakemberek megszerzésére komoly a verseny az IT cégek között, így a versenyképes juttatásokon kívül az inspiráló környezetnek is egyre jelentősebb a szerepe.

2024.01.17.

Sales kollégáink

További információt szeretne megtudni szolgáltatásainkról vagy termékeinkről? Sales kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Keresse őket az alábbi elérhetőség bármelyikén.

sales_image

Antal Norbert

Sales Manager

Lépj velünk kapcsolatba

EuroMACC Kft.

Telefon:

+36 1 88 99 100

E-mail:

sales@euromacc.hu

Cím:

1037 Budapest, Montevideo u. 3/B

    Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.

    top