Az ELO dokumentum management önálló üzletággá válása

A EuroMACC Kft. 2022-től az ELO Digital Office GmbH minősített Business Partnere. Ügyfeleink számára így a világszínvonalú ELO ECM Suite jól skálázható dolumentumkezelő- és elektronikus tartalomkezelő megoldásait is be tudjuk vezetni akár önállóan, akár egyéb szoftvermegoldásainkkal integrálva, vállalaton átívelő üzleti folyamatokat digitalizálva. Ahhoz, hogy ügyfeleinknél az ehhez kapcsolódó feladatokat még magasabb szinten és hatékonysággal tudjuk ellátni, örömmel jelentjük be, hogy dedikált ELO üzletágat hoztunk létre, melynek vezetésével Laczkó Kristófot, az ELO Digital Office Magyarország eddigi operatív igazgatóját bíztuk meg.

Kristóf tapasztalt és elkötelezett szakember, aki több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik az ELO termékvonal megoldásainak licenszelésében, bevezetésében és támogatásában kis- és nagyvállalati szinten egyaránt. Meggyőződésünk, hogy szakértelmével és vezetői képességeivel hozzájárul majd jövőbeli projektjeink további sikereihez.

2024.03.17.

Sales kollégáink

További információt szeretne megtudni szolgáltatásainkról vagy termékeinkről? Sales kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Keresse őket az alábbi elérhetőség bármelyikén.

sales_image

Antal Norbert

Sales Manager

Lépj velünk kapcsolatba

EuroMACC Kft.

Telefon:

+36 1 88 99 100

E-mail:

sales@euromacc.hu

Cím:

1037 Budapest, Montevideo u. 3/B

    Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.

    top